FIRMAPROFIL

Historie
Toftlund Maskinfabrik A/S blev etableret i 1975. Oprindeligt starede virksomheden som maskinforretning og del af et traktor- og maskinværksted. Hovedvægten af den daværende produktionen var produkter til roeproduktionen indenfor landbruget. Da landbruget mere eller mindre stoppede med produktionen af roer, blev virksomheden delt op i maskinforretning og  maskinfabrik.

Maskinfabrikken begyndte at fungere som underleverandør, og i dag fremstilles der kun ganske få egne produkter. Vi laver bl.a. flytbare læsseramper, stativer til storsække og containere til foderstoffer.

Hovedparten af vores produktion i dag er underleverandøropgaver i metal for andre industrier, f. eks. bygnings- og maskinindustri. Fra vores kundekreds kan nævnes Lindab, Ledon og Sækko.

Holdninger
Hos Toftlund Maskinfabrik A/S kombinerer vi omhyggeligheden og akuratessen fra "det gode gamle smedehåndværk" med nyere teknologier. Vi har en stabil medarbejdergruppe, som har stor erfaring i arbejdet med metal. Vi løser derfor opgaver som laserskæring, revolverstansning og cnc-kantbukning. Toftlund Maskinfabrik A/S har gennem stabilitet og fleksibilitet formået at udbygge et trofast samarbejde med vores kunder.

 

Områdets stålfaste samarbejdspartner...
...vi former dine ideer i stål